Χουστ και θέαμα στο «Spartans Night»

Ενα διαφορετικό και εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν οι θεατές του κλειστού σταδίου Ζωφριάς στις 14 Απριλιου 2018.

Το SPARTANS NIGHT ειναι η πρωτη διοργανωση της σχολής BG Academy (Ελευθεριας καια Μανδηλαρα, Ανω Λιοσια) που ήρθε για να δώσει διαφορετική πνοή από τις ήδη υπάρχοντες διοργανώσεις.

Οικοδεσπότες της εντυπωσιακής διοργάνωσης ο ταλαντουχος τηλεπαρουσιαστης Πετρος Πολυχρονιδης και η παγκοσμια πρωταθλητρια k-1 και παρουσιαστρια Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη, που έδωσαν άλλη αίγλη σε μια καθαρά
kick boxing διοργανωση που κυλησε με αψογη ροη.

Οι θεατες παρακολουθησαν 19pre game οπου τα 17 παιχνίδια ήταν ανηλίκων και μόνο 2 ανδρών. Στο main event της βραδιάς επιλέκτηκαν ανερχόμενοι & ταλαντούχοι Έλληνες αθλητές με αντίστοιχους αθλητές από τις καλύτερες σχολές του κόσμου και ετσι πραγματοποιηθηκαν παιχνιδια γεματα ένταση, πάθος, αγωνία και ιδρώτα!!

Απο την Ολλανδια φιλοξενηθηκε ο ζωντανος θρυλος του Κ-1 Ernesto Hoost με δυο δυνατούς αθλητές όπου κερδισαν τις μαχες εναντι στους φορμαρισμενους Ελληνες αθλητες. Απο την Ολλανδια επισης και ο παγκοσμιου φημης προπονητης Antre Maanaart με τους αθλητές του, οπου οι ελληνες αθλητες καταφεραν να τους επιβληθουν οπως και στους αθλητες του καλυτερου εν ενεργεια αθλητή Artur Kyshenko!

H διοργανωση Spartan’s night θα μεταδοθεί αποκλειστικά απο την NOVA.

Μεινετε συντονισμενοι!
Keywords
Τυχαία Θέματα