Χουλτ: «Δεν ξέρω πως θα φύγω»

Ο Νίκλας Χουλτ υπογράμμισε πως δε γνωρίζει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί τελικά από τους «πράσινους». Ο Σουηδός μπακ δε θέλησε να αναφερθεί στα προβλήματα του «τριφυλλιού», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να βρει γρήγορα ομάδα, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να κληθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Χουλτ δήλωσε στην εφημερίδα «Varnamo Nyheter»: «πάρχει μια διαδικασία που εξελίσσεται. Ακόμα δεν ξέρω τι θα
γίνει, αν θα μείνω τελικά ελεύθερος ή θα φύγω με άλλο τρόπο, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα φτάσει ένα μήνυμα που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η άδεια για την ομάδα ήταν ως τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά η απραξία για εμένα έχει μεγαλώσει τώρα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις».

Σχετικά με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο Σουηδός δήλωσε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην αναφέρομαι σε αυτό πλέον. Είναι κάτι πάντως, στο οποίο χωράει μεγάλη συζήτηση».

Τέλος, ο Χουλτ αναφέρθηκε και στις προπονήσεις που κάνει με τη Βάρναμο: «Αν έχω παιχνίδια μέχρι την άνοιξη, μπορεί να είμαι στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να είναι όλα υπό έλεγχο όταν αποφασιστεί η ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα