Χουάνγκ Ιν Μπέομ: “Ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Καραϊσκάκη” (vid)

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κορεάτης μέσος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το ματς στο Φάληρο (25/08, 20.00, MC LIVE Novasports.gr), το οποίο θα κρίνει την ευρωπαϊκή

πορεία των πρωταθλητών.

Για το εάν νιώθει καλύτερα και για το ματς: “Νιώθω καλύτερα απ’ ό,τι ήμουν. Είμαι 100% έτοιμος να δώσω τα πάντα στο γήπεδο αύριο”.

Για το εάν έχει δεθεί περισσότερο με τους παίκτες του μετά το πρώτο ματς: “Όχι 100% ακόμη, αλλά προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον, στους συμπαίκτες μου και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζω, τόσο περισσότερο θα προσαρμόζομαι”.

Για το αν αισθάνονται καλύτερα οι παίκτες μετά το τέλος του καύσωνα: “Ναι, είναι καλύτερα, έκανε ζέστη. Δεν είναι διαφορετικό για εμένα, στην Κορέα είχε επίσης ζέστη όπως εδώ. Ανεξαρτήτως του καιρού πρέπει να δώσουμε τα πάντα”.

Για το πώς περιγράφει τον εαυτό του: “Είναι δύσκολο για εμένα να περιγράψω τον εαυτό μου. Πάντα θέλω να παίζω μπροστά. Πρέπει να προκαλούμε τον εαυτό μας, εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Μου αρέσει η πρόκληση. Η αγαπημένη μου θέση είναι το 8, εκεί είμαι πιο άνετος. Μπορώ να παίξω ως 6άρι ή 10άρι. Εάν η ομάδα με χρειάζεται ως εξτρέμ ή επιθετικό μπορώ να βοηθήσω”.

Για το πρώτο του παιχνίδι στο “Γ. Καραϊσκάκης”: “Πρώτα, είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους οπαδούς μας. Προφανώς θα είναι διαφορετικό, γιατί θα παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο μας. Πρέπει να πανηγυρίσουμε μαζί μετά το ματς, θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν με νοιάζει κάτι άλλο. Ανυπομονώ να παίξω με περισσότερους οπαδούς. Ελάτε στο γήπεδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα