Χωρίς ανάσα τα ντέρμπι σε Μιλάνο και Εδιμβούργο! (video)

Το δεύτερο φετινό "Derby della Madoninna" δεν έχει να παρουσιάσει πολλά νέα στοιχεία από αυτό του πρωταθλήματος μέσα στο φθινόπωρο. Η Ίντερ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από τότε που νίκησε τη Μίλαν, η οποία πάντως από την πλευρά της είναι σαφώς πιο νευρική κι αγχωμένη μετά τις απανωτές αποτυχίες στο πρωτάθλημα! Στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Λομβαρδίας θυμίζουμε το εντυπωσιακό 3-2 για την Ίντερ με τα συναισθήματα να αλλάζουν εντυπωσιακά στα τελευταία λεπτά!
Βέβαια τώρα η Μίλαν παίζει για τον μοναδικό στόχο της στην Ιταλία,
χωρίς αυτό να σημαίνει πως η αντίπαλός της θα χαρίσει το οτιδήποτε!
Στην Σκωτία η Αμπερντίν παίζει για το πληγωμένη της γόητρο μετά την ήττα από την Σέλτικ, η Ρέϊντζερς θέλει κάτι καλό μπροστά στο κοινό της ενόψει του Old Firm (το κλασσικό ντέρμπι με την Σέλτικ) το Σάββατο ενώ στο Εδιμβούργο η Χαρτς και η Χιμπέρνιαν στο δικό τους ντέρμπι παίζουν περισσότερο για τον εγωισμό τους έχοντας σημαντικότερο αντίπαλο, αμφότεροι, την αστάθειά τους.
Στο Βέλγιο αυτό που μπορεί να φανεί απόψε είναι η ανάγκη των γηπεδούχων (Οστάνδη, Κοτρτάϊκ) για επιβίωση ενώ από τα ματς του Τουρκικού κυπέλλου περιμένουμε ένα θεαματικό ματς στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαξε σε ρόλο φαβορί και την υποδεέστερη αντίπαλό της - από την 2η κατηγορία - να παίζει χωρίς άγχος έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο στα πέναλτι την Καραμπούκσπορ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ

ΤΟΥΡΚΙΑ, Türkiye_Kupası (19.00) Fenerbahçe - Istanbulspor : Over 2,5 (1,35)
ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (21.30) Kortrijk - Standard Liège : Goal/Goal (1,58)
ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) Aberdeen - Partick Thistle : Home team Over 1,5 (1,45)
ΙΤΑΛΙΑ, Coppa Italia (21.45 Novasports 1 HD) Milan - Inter : Goal/Goal (1,55)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ :

ΒΕΛΓΙΟ, Jupiler Pro League (19.00) KV Oostende - Genk :Home team Over 1,5 (2,35)
ΑΓΓΛΙΑ, Premier League (21.45) Newcastle Utd - Manchester Cty : 1Χ ΗΤ (2,03)
ΣΚΩΤΙΑ;, Premiership (21.45) Rangers - Mothrewell : Over 1,5 HT (2,30)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) Hearts - Hibernian : Over 2,5 (1,85)

** Γεμάτο "δώρα" από τη στήλη το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο! Την παραμονή 24/12 είχαμε δώσει για το μονό σημείο Goal/Goal στο Φέγενορντ - Ρόντα (1.92) με σκορ 5-1 ενώ σε σύστημα παρολι προτείναμε το Goal/Goal (1,68) στο Άγιαξ - Βίλεμ (3-1) και το Goal/Goal (1,62) στο Γαλατάσαραϊ - Γκιόζτεπε (3-1) με το 2 Draw No Bet στο ματς της Καραμπούκσπορ - Τραμπζονσπορ να μένει στη μονάδα λόγω ισοπαλίας!
Ανήμερα των Χριστουγέννων υποδείξαμε στο ποντάρισμα του 1,5 γκολ για την Οσμάνλισπορ (3-2) ενώ χθες στο Μονό Σημείο πέρασε εύκολα το Goal/Goal (1,72) της αναμέτρησης Μπέρτον - Λιντς με σκορ 1-2!

*** Δείτε τι έγινε στο ντέρμπι του Εδιμβούργου στον πρώτο γύρο, όπως και στο ματς της Γκενκ με την Οστάνδη.
Επίσης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μιλάνου δείτε Χριστουγεννιάτικες ευχές και.. κάλαντα από τους παίκτες της Μίλαν και της Ίντερ!
Keywords
Τυχαία Θέματα