Χωρίς Άλβες στην Ρωσία η Βραζιλία

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να χάσει το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Π.Σ.Ζ τραυματίστηκε στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας στο γόνατο και σύμφωνα με τους γιατρούς της γαλλικής ομάδας πολύ δύσκολα θα προλάβει την αποστολή της σελεσάο για το μουντιάλ.
Η αρχική διάγνωση έδειξε πως ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες αλλά σύμφωνα με τα
δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που φαίνεται να ταλαιπωρεί τον Βραζιλίανο.
Η προεπιλογή για την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας θα γίνει την Δευτέρα και απ' ότι όλα δείχνουν θα απουσιάζει το όνομα του Άλβες, με τους Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Ντανίλο (Μαν. Σίτι) και Ραφίνια (Μπάγερν) να αποτελούν τους πιο πιθανούς αντικαταστάτες του.
Ο Άλβες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την σελεσάο το 2006 σε ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Al-Kuwait Selection και λίγους μήνες αργότερα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Copa America του 2007. Ο Βραζιλιάνος έχει συμμετάσχει σε δύο παγκόσμια κύπελλα το 2010 στην Νότιο Αφρική και το 2014 στα γήπεδα της Γερμανίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα