Χωρίς Άλεφ στην Πορτογαλία η ΑΕΚ

Ο Άλεφ Σαλντάνια έμεινε εκτός αποστολής για την επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη. Ο μέσος της Ένωσης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά και ολοκλήρωσαν την
Εν Ελλάδι προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους «αετούς» της Λισσαβόνας. Εκτός αποστολής, πέρα από τον Άλεφ, έμειναν οι «κομμένοι», Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος, καθώς επίσης και ο τραυματίας Λόπες.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε και Μπογέ.

Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει στις 11:30 την Τρίτη με πτήση τσάρτερ. Η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 στο «Ντα Λουζ» την Τρίτη. Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Λούκας Μπογέ θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα