Χιμένεθ: «Στόχος για το χρόνου το νταμπλ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πως ο στόχος της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι η κατάκτηση του νταμπλ, ενώ δεν παρέλειψε να τους μοιράσει συγχαρητήρια για την εφετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χαμένο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ζήτησε από τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκουραστούν στις διακοπές τους, γιατί τους περιμένει αρκετή δουλειά στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Χαρακτηριστικά, ο Χιμένεθ τους
τόνισε: «Φτάσαμε στο τέλος. Είμαι περήφανος για ότι έχετε πετύχει φέτος. Σίγουρα η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και μας έχει μείνει η πίκρα για το γεγονός πως δεν πήραμε το κύπελλο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να υποτιμά το ότι φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Ηταν μια σημαντική και ιστορική για την ΑΕΚ επιτυχία. Όμως να ξέρετε πως για την ΑΕΚ ο στόχος της επόμενης σεζόν είναι και πάλι το πρωτάθλημα. Και το κύπελλο και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να μείνουν στην ομάδα. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το αξίζετε».

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν τις προπονήσεις με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα την Τετάρτη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους. Από την τελευταία προπόνηση αναμένεται να απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες της Ένωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα