Χιμένεθ: "Είχαν πολλούς... Αγίους μαζί τους" (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στο Europa League, αν και αναγνωρίζει πως το αποτέλεσμα των διπλών αναμετρήσεων με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν άδικο βάσει εικόνας των δύο ομάδων.

"Με βάση την εικόνα και στο ΟΑΚΑ και εδώ νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο με αυτόν που δουλεύει
με αυτόν που είναι έντιμος, κάποιες φορές όμως είναι άδικο και σήμερα ήταν μια από αυτές τις φορές.

Αν είχαμε πάρει στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα που αξίζαμε, ή αν σήμερα ο Αραούχο έκανε γκολ μία από τις δύο πρώτες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, τότε οι αντίπαλοι θια ανοίγονταν και θα ήταν πολύ διαφορετικο το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ, όμως πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ξεχάσουμε ήδη το σημερινό παιχνίδι όσο στεναχωρημένοι κι αν είμαστε και να συγκεντρωθούμε στους δύο στόχους μας από εδώ και πέρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο παιχνίδι που έχουμε και να είμαστε πιστοί στην ιδέα μας που είναι ότι προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Είναι θετικό ότι πήραμε τόσες ισοπαλίες στην Ευρώπη αλλά κάποια παιχνίδια θα έπρεπε να τα έχουμε κλειδώσει όπως την Ριέκα ή τηνμ Αούστρια Βιέννης μέσα στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα είναι μεγάλο αποτέλεσμα να παίρνεις ισοπαλία στο Μιλάνο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουμε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Για το σημερινό παιχνίδι όμως και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα πω ότι είχαν πάρα πολλούς Αγίους μαζί τους που τους βοήθησαν για να πάρουν την πρόκριση."
Keywords
Τυχαία Θέματα