Χετάφε – Γρανάδα 4-2: Βραδιά όνειρο στη Μαδρίτη (hls)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Χετάφε που βρήκε γκολ στην πρώτη τελική της προσπάθεια στην εστία. Ο Σάντρο Ραμίρεθ σούταρε χαμηλά και με δύναμη άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη (1-0, 10ο λεπτό). Η απάντηση ήταν άμεση και ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε μετά την ασίστ του Χόρχε Μολίνα (1-1, 13ο λεπτό).

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η Χετάφε είχε δοκάρι με τον Ενές Ουνάλ στο 35′ με τον Τούρκο να σκοράρει τελικά στο ξεκίνημα της επανάληψης (2-1, 47ο λεπτό). Ο Μαξίμοβιτς πέτυχε το πρώτο

φετινό του γκολ στο 63ο λεπτό για το 3-1 και εκεί που νόμιζε η Χετάφε ότι καθάρισε το ματς, ήρθε το λάθος του Σόρια από την πίεση του Λουίς Σουάρες για να δώσει νέο ενδιαφέρον (3-2, 78ο λεπτό). Ο Φλόρες είχε άσο στον…πάγκο και ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Χετάφε στην πρώτη του επαφή διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2).

Έσπασε το αήττητο της Γρανάδα μετά από πέντε αγώνες στη La Liga, ενώ η Χετάφε κατάφερε να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα στη Μαδρίτη και πέμπτη συνολικά με τον Φλόρες στην τεχνική της ηγεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα