Χαβιέρ Τέμπας: «Η Παρί παρανομεί και η UEFA κρύβεται…»

Οι Μαδριλένοι έκαναν ότι μπορούσαν για να αποκτήσουν τον Γάλλο επιθετικό, αλλά η Παρί απέρριψε την προσφορά ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γάλλος διεθνής είναι εκτός συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ εμφανίζεται σίγουρη για την απόκτηση του, ως ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσε επίσης να κάνει μια κίνηση για τον Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για περίπου 79 εκατομμύρια ευρώ, όταν

ενεργοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του το 2022. Και ο Τέμπας λέει ότι η Ρεάλ έχει τα χρήματα για να αγοράσει και τους δύο παίκτες, ακόμη και αν ο ανταγωνισμός, ειδικά για τον Χάλαντ θα είναι έντονος.

«Πούλησε (η Ρεάλ Μαδρίτης) παίκτες αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε ο Τέμπας στο Cadena COPE. «Έχει αρκετά χρήματα για να υπογράψει και με τον Εμπαπέ και με τον Χάλαντ. Δεν έχει χάσει χρήματα. Επιπλέον, έχει πουλήσει περιουσιακά στοιχεία».

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΠΑΡΙ, «ΚΡΥΒΕΤΑΙ» Η UEFA…
Ο πρόεδρος της La Liga δεν ξέχασε στις δηλώσεις του, να καυτηριάσει την πολιτική της Παρί, υποδηλώνοντας ότι δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του Financial Fair Play. «Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι ότι κάποιος (Παρί) που χάνει 400 εκατομμύρια ευρώ, ξοδεύει 500 εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς και μπορεί ακόμα να απορρίψει προσφορές όπως αυτή για τον Εμπαπέ! Οι κανόνες στη Γαλλία αποτυγχάνουν, βλάπτουν την ευρωπαϊκή αγορά.

Το σύστημα της UEFA είναι λάθος. Πηγαίνουμε προς τα πίσω. Πρέπει να εισέλθουν επενδυτές, αλλά όχι με απεριόριστες εισφορές και συνεχείς ζημίες. Αυτό δεν επιτρέπεται σε άλλον τομέα. Προτιμούν να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και να χάσουν ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο κρατούν τους οπαδούς τους ευχαριστημένους γιατί έχουν κερδίσει το Champions League, αλλά έχoυν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ επικίνδυνο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαβιέρ Τέμπας, Η Παρί, UEFA …,chavier tebas, i pari, UEFA …