Χαραλαμπόπουλος: «Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα"

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Γιάννη Πάγκο και τον Ευγένιο Δαδαλιάρα, στην κάμερα της Nova, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολίασε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το ανερχόμενο ματς με την Ορλαντίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ:

« Το αυριανό παιχνίδι αλλάζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Είναι ένας τελικός για εμάς. Η χθεσινή νίκη δίνει σίγουρα κίνητρο. Το παρελθόν τέλειωσε όμως. Είναι επιτυχία, μπράβο σε όλους για τη νίκη
αλλά έχουμε και συνέχεια.

Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Δείξαμε ότι αν παίξουμε αυτό το μπάσκετ μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα αλλά είναι στο χέρι μας από εδώ και πέρα. Είναι ένας τελικός αύριο, με νίκη έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης και την επόμενη εβδομάδα είναι άλλος ένας τελικός.

Όσο περνάει ο καιρός θέλω να παίρνω περισσότερα λεπτά και να είμαι πιο πολύ ενεργός. Νιώθω καλύτερα και θέλω να βρω και εγώ τον ρυθμό μου και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω να είμαι.

Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να νικήσουμε. Όμως όλοι είναι έμπειροι παίκτες. Πιστεύω ότι πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, χωρίς πίεση για να εξαντλήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε.

Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Και πριν τον Ολυμπιακό το ένιωθα αυτό. Είχα ένα θέμα τραυματισμού στην αρχή, όμως το ξεπέρασα και τώρα νιώθω καλά

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή της Ορλαντίνα για τα σχόλια του. Τα άλλα περί σκάουτερ από το NBA δεν τα γνωρίζω».
Keywords
Τυχαία Θέματα