Χάνει σημαντικό παίκτη το Περιστέρι…

Ο Βασίλης Σπανούλης είδε την ομάδα του να ενισχύεται με τους Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Κένι Γουίλιαμς, ωστόσο πρέπει να ξεκινήσει τη μελέτη για την απόκτηση βασικού σέντερ. Ο Μίτο Μπίλαν βοήθησε τα μέγιστα το Περιστέρι να φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου και στην κατάκτηση της 3ηςθέσης, όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία. 

Κατά τη διάρκεια της θητείας του με το Περιστέρι στην Ελλάδα,

ο Μπίλαν ανέδειξε τις ικανότητές του και επηρέασε σημαντικά την απόδοση της ομάδας. Ο 33χρονος σέντερ έδειξε την ευελιξία και την κυριαρχία του, συνεισφέροντας 12,6 πόντους και 8,3 ριμπάουντ ανά αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, διέπρεψε στο Basketball Champions League (BCL), έχοντας κατά μέσο όρο 11,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά αγώνα.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η Βενέτσια φέρεται να εξασφάλισε την επιστροφή του Κροάτη σέντερ από την επιτυχημένη θητεία του στην Ελλάδα με το Περιστέρι. Η προηγούμενη εμπειρία του Μπίλαν στο ιταλικό μπάσκετ ήταν με τη Σάσαρι. Κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του στην ιταλική ομάδα από το 2019 έως το 2022, ο Μπίλαν άφησε καλές εντύπωσεις με τις εμφανίσεις του στο παρκέ. Τώρα, επιστρέφει στην Ιταλία με τη Βενέτσια, με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του παρελθόντος και να συμβάλει στις φιλοδοξίες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα