Χάνει όλη την επόμενη σεζόν ο Τσάμπερλεϊν!

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα, ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. Σε μία μέρα ευφορίας για τον σύλλογο, με την απόκτηση του Άλισον, με ρεκόρ – μετεγγραφής για τερματοφύλακα, τα νέα ήρθαν να στεναχωρήσουν τους οπαδούς και όχι τους υπόλοιπους στον σύλλογο που γνώριζαν την αλήθεια.

Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν και ο Γιούρκεν Κλοπ είπε ότι θα είναι «θαύμα» αν ο 24χρονος προλάβει κάποιο παιχνίδι πριν από τον Μάιο.
Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν είχε τραυματιστεί σε παιχνίδι απέναντι στη Ρόμα στις 24 Απριλίου και έχασε βέβαια τόσο τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κλοπ είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι τώρα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, να πούμε στους οπαδούς μας ότι για τον Όξλεϊντ η φετινή σεζόν θα είναι χρονιά αποκατάστασης. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή, καμία αποτυχία. Είμαστε ακριβώς στο χρονοδιάγραμμα που σχεδιάστηκε. Οι νέες πληροφορίες είναι ότι τώρα δίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες δημοσίως»
Ο νεοαποκτηθείς Σερντάν Σακίρι είναι ο παίκτης που έχει χαρακτηριστικά τα οποία μοιάζουν με αυτά του Τσάμπερλεϊν.
«Δεν μπορώ να περιμένω ότι ο Όξλεϊντ θα παίξει μαζί μας φέτος. Θα τον περιμένουμε όμως και θα δείξουμε την υπομονή που απαιτείται για να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε, ως ένας από τους σημαντικότερους ακραίους επιθετικούς της Ευρώπης» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός.
Keywords