Χαμόγελα για τρεις στην ΑΕΚ

Ο Μάρκο Νίκολιτς είδε με ικανοποίηση το απουσιολόγιο να μικραίνει, καθώς σημαντικοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς.

Οι Λούκα Γιόβιτς, Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και Ολεξάντρ Ζούμπκοφ, οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Και οι τρεις υπολογίζονται κανονικά από τον Σέρβο τεχνικό για το αυριανό φιλικό παιχνίδι, το οποίο ανακοινώθηκε πως είναι sold out.

Στον αντίποδα, οι Ζίνι, Ντομαγκόι Βίντα και Πέτρος Μάνταλος δεν κατάφεραν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα. Ακολούθησαν ατομικό και η συμμετοχή

τους στο φιλικό με τους Ολλανδούς παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Στα θετικά της ημέρας καταγράφεται η κατάσταση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής τερματοφύλακας φόρεσε ξανά τα γάντια του, συμμετείχε σε ειδικές ασκήσεις για γκολκίπερ, ενώ πήρε μέρος και στο κομμάτι της τακτικής που αφορούσε το build-up (ανάπτυξη από την άμυνα) με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί το απόγευμα, με τον Μάρκο Νίκολιτς να δουλεύει με τους παίκτες του ενόψει του φιλικού με τη Φίτεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα