Χάμιλτον: “Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε στην Ιταλία” (pic)

Η Mercedes προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα ταλάντωσης, αλλά και να διορθώσει το μονοθέσιο προκειμένου να μαζέψει περισσότερους πόντους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε το δικό του απολογισμό για το τριήμερο της γερμανικής ομάδας στον Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Μάλιστα ο επτάκις φορές πρωταθλητής είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας με βάση τα προβλήματα και τα δεδομένα της συγκεκριμένης

κατάστασης.

Ο έμπειρος πιλότος θεωρεί ότι η Mercedes πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά και να κρατήσει χαμηλά την “μπάλα” για το υπόλοιπο πρωτάθλημα στη Φόρμουλα 1.

“Χθες ήταν άλλο ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα! Πολλά συγχαρητήρια στον Τζορζ Ράσελ που εξασφάλισε το πρώτο του πόντιουμ με την ομάδα. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είναι υπέροχο να βλέπω ότι κάνουμε πρόοδο. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο. Ευχαριστώ για την αγάπη Αυστραλία“, ήταν το μήνυμα του Χάμιλτον στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το τέταρτο Γκραν Πριν θα μας ταξιδέψει στην Ιταλία και στην πίστα Εμίλια Ρομάνια. Το τριήμερο είναι προγραμματισμένο για τις 22-24 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι πέρα από τις ελεύθερες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής (24/04) στην γειτονική χώρα θα γίνει και το πρώτο σπριντ της χρονιάς.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Keywords
Τυχαία Θέματα