Χαμηλότερες οι προβλέψεις για την πρεμιέρα του "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου.

Χαμηλή προβλέπεται να είναι η πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Σύμφωνα με το Box Office Pro, η νέα ταινία λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο της με $185-225 εκ. στις ΗΠΑ. Συγκριτικά να πούμε ότι τα "Star Wars: The Force Awakens" και "Star

Wars: The Last Jedi" έκαναν πρεμιέρα με $248 εκ. και $220 εκ., αντιστοίχως.

Το Box Office Pro λέει: "Κατά κανόνα, οι τριλογίες Star Wars έχουν εδραιώσει ένα μοτίβο: Η πρώτη ταινία κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα θέτοντας τα νούμερα και γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία της τριλογίας, στην δεύτερη τα νούμερα πέφτουν δραματικά και πολύ λίγος κόσμος την βλέπει σε σχέση με τις δύο άλλες και η τρίτη γίνεται η δεύτερη πιο κερδοφόρα από τις τρεις. Μένει να δούμε αν το 'Skywalker' θα ακολουθήσει το μοτίβο, αλλά μιας και μιλάμε για το κλείσιμο της ιστορίας, δεν περιμένουμε το αντίθετο".

Το "The Force Awakens" παραμένει η πιο κερδοφόρα ταινία των ΗΠΑ με $936,7 εκ., ενώ το "The Last Jedi" βρίσκεται στην ένατη θέση με $620,2 εκ.. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προβλέψεις είναι πρώιμες και ενδέχεται να αλλάξουν καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα, όπως επίσης και ότι η ταινία θα έρθει αντιμέτωπη με τις "Jumanji: The Next Level", "Cats", "Spies in Disguise" και "1917", μεταξύ άλλων.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, tο γεγονός ότι η Jannah μπαίνει την κατάλληλη στιγμή στην ταινία και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την ταινία, αποκαλύπτοντας μας καλύτερα τους Knights of Ren.

Σε ένα από τα trailer είδαμε τη μάσκα του Kylo Ren 'κολλημένη' και ο J.J. Abrams μας εξήγησε τι αντιπροσωπεύει. Για την πιθανή εξιλέωση του Kylo Ren μας προϊδέασε και το βιβλίο της Rebecca Roanhorse, "Star Wars: Resistance Reborn". Επίσης, μάθαμε ότι η ταινία θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και θα μας λύσει το μυστήριο γύρω από τη σχέση της Rey και του Kylo.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 18 Δεκεμβρίου.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Κρατάει η Rey το "Dagger of Mortis" στο trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker;
Keywords
Τυχαία Θέματα