Χαλαρές νίκες για Βραζιλία και Γαλλία, «πονάει» η... Παρί!

Δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά πράγματα η Γαλλία στο φιλικό με την Ουρουγουάη και η Βραζιλία στην Αγγλία, απέναντι στο Καμερούν νικώντας αμφότερες με το ίδιο σκορ 1-0.

Βέβαια αυτό που μένει από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν είναι τόσο το όποιο θέαμά τους, όσο οι τραυματισμοί των ακριβοπληρωμένων επιθετικών της Παρί Σεν Ζερμέν (!) Νεϊμάρ και Εμπαπέ!

Στο Μίλτον Κέϊνς μπροστά σε 30 χιλιάδες φιλάθλους
η Βραζιλία αντιμετώπισε το Καμερούν και μόλις στο 8ο λεπτό αποχώρησε πονώντας στον προσαγωγό ο Νεϊμάρ! Ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Ρικάρλισον της Έβερτον πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζιρού στο 52ο λεπτό η Γαλλία νίκησε την Ουρουγουάη στο Παρίσι. Μεγάλος χαμένος της υπόθεσης ο Κιλιάν Μπαπέ καθώς τραυματίστηκε στον ώμο κι αντικαταστάθηκε στο 36ο λεπτό.
(Ο Ζιρού σκοράρει από τα έντεκα βήματα και χαρίζει τη νίκη στους "τρικολόρ")

Οι δύο άσσοι της Παρί είναι αμφίβολο εάν μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους τόσο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Τουλούζ όσο και σ’ αυτό το κρίσιμο του Τσάμπιονς λιγκ την άλλη Τετάρτη απέναντι στη Λίβερπουλ!

Με γκολ του Πολιτάνο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ιταλία νίκησε στο Γκενκ του Βελγίου τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο Ελμπασάν η Αλβανία νίκησε με 1-0 την Ουαλία με γκολ του Μπάλαϊ με πέναλτι στο 58' σε ένα παιχνίδι όπου οι Ράμσεϊ και Μπέϊλ χρησιμοποιήθηκαν στο τελευταίο του ημίωρο.
Εδώ, έγραψε ιστορία ο 29χρονος αμυντικός Κρις Γκάντερ της Ρέντιγκ καθώς έπαιξε για 93η φορ στο Βρετανικό εθνικό συγκρότημα κι έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών.
Keywords
Τυχαία Θέματα