Χαλάνδρι: Για μια κοπέλα βγήκαν μαχαίρια μεταξύ ανηλίκων – Οι οπαδικές διαφορές και η χρόνια αντιπαλότητα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια και αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών, ανάμεσά τους και ανήλικοι, το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Πέρα από τις οπαδικές διαφορές, στο επίκεντρο της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκεται και μία κοπέλα.

Αναλυτικότερα, φαίνεται πως υπάρχει εχθρότητα περίπου δύο χρόνων μεταξύ των ατόμων που συνεπλάκησαν στο Χαλάνδρι, ενώ φαίνεται πως ανάλογο περιστατικό έχει υπάρξει και σε άλλη περιοχή της Αττικής παλιότερα.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαφορές, εκτός από οπαδικές, αφορούν και σε μία κοπέλα

από τη Λούτσα. Με αφορμή λοιπόν τα οπαδικά κίνητρα και σε συνδυασμό με την κοπέλα, οι νεαροί τσακώνονταν στα social media και τελικά έφτασαν να δώσουν το ραντεβού για το ξεκαθάρισμα.

Ετσι λοιπόν τη νύχτα της Πέμπτης οι δύο παρέες από Βύρωνα και Λούτσα, 11 συνολικα τον αριθμό, συναντήθηκαν στο Χαλάνδρι όπου ξέσπασε ο άγριος καβγάς.

Υπενθυμίζεται πως δύο ανήλικοι, κατέληξαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με τραύματα από μαχαίρι, όταν οι δύο ομάδες νεαρών, ήρθαν στα χέρια στην οδό Σάκη Καράγιωργα, κοντά στον σταθμό του μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δέκα οι συλλήψεις – Χειροπέδες και στους ανήλικους τραυματίες

Εν τω μεταξυ, σε δέκα ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή.

Αρχικά, είχαν συλληφθεί οκτώ άτομα, αλλά ακολούθησε η σύλληψη και των δύο 17χρονων που τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της συμπλοκής και διακομίστηκαν στον “Ευαγγελισμό”. Σημειώνεται, ότι οι δύο ανήλικοι πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα