Χάκε: “Ο ΠΑΟΚ συγκρίσιμος με το TOP-4 της Ολλανδίας”

Ο προπονητής της Go Ahead Eagles, Ρενέ Χάκε στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, είχε δημοσιοποιήσει την εκτίμησή του για τον ΠΑΟΚ, με τη φράση “κορυφαία ομάδα”.

Ο Ολλανδός τεχνικός στις δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Go Ahead Eagles, είπε επίσης ότι το αγωνιστικό επίπεδο του ΠΑΟΚ

είναι συγκρίσιμο με το TOP-4 της Ολλανδίας. 

Ο Ρενέ Χάκε, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: “Εκ των προτέρων ξέραμε ότι η αντίσταση θα είναι πολύ μεγάλη και συγκρίσιμη με το TOP-4 της Ολλανδίας. Αλλά έχεις μεγαλύτερο κέρδος στο να βελτιώσεις τα παιδιά μέσα από σκληρά και δύσκολα παιχνίδια από ό,τι με παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα με μικρότερη αντίσταση. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με παιδιά που έχουν αρκετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ενδιαφέρον να δεις αν τα παιδιά που παίζουν για εμάς με την U-21 είναι επίσης ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού. Είναι πάντως λογικό για μένα το ότι είναι δύσκολο για αυτούς απέναντι σε ένα κορυφαίο κλαμπ της Ελλάδας”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα