Μπρίστολ Σίτι: Η ιστορική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Για τα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ, η Μπρίστολ υποδεχόταν τους «κόκκινους διαβόλους» και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, η Μπρίστολ μπήκε στο δεύτερο μέρος γεμάτη αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσε να πάρει μια ιστορική νίκη μέσα στο κατάμεστο «Ashton Gate» και αυτό έκανε!

Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να «λάμψει» η αυτοπεποίθηση της Σίτι, καθώς ο γεννημένος στο Μπρίστολ, Τζο Μπράιαν σκόραρε για το 1-0. Το πάρτι τέθηκε σε… αναμονή επτά λεπτά αργότερα, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ισοφάρισε

στο 58ο λεπτό. Η αναμέτρηση πλησίαζε στο τέλος της και τίποτα δεν είχε αλλάξει, αλλά υπήρχε ακόμα ζωή στο παιχνίδι για τη Μπρίστολ γιατί ο Κόρεϊ Σμιθ είχε διαφορετική άποψη.

Όλο το γήπεδο σείστηκε από τις ιαχές των φίλων της ομάδας, όταν ο Σμιθ έγραφε ιστορία για τον σύλλογο με το γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας τη Μπρίστολ στα ημιτελικά του Carabao Cup και αφήνοντας εκτός, της κάτοχο του τροπαίου. Για την ιστορία, στη συνέχεια η Μπρίστολ αποκλείστηκε με 2 ήττες στα ημιτελικά, από την μετέπειτα νικήτρια του Λιγκ Καπ, την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα