Μπρεστ – Μαρσέιγ 2-0: Υπόθεση Αζόρκ!

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για να βρεθεί στην πρώτη τριάδα του γαλλικού πρωταθλήματος έχασε η Μαρσέιγ, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τη Μπρεστ, στο ντεμπούτο του Χαμπίμπ Μπεγιέ στον πάγκο Μασσαλών.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Λουντοβίκ Αζόρκ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, έχασαν πέναλτι οι “Φωκαείς”.

Το σκορ άνοιξε στο 10’, όταν ο Αζόρκ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα προς την περιοχή και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ξανά σε θέση βολής,

όμως το σουτ του από την άκρη της περιοχής πέρασε λίγο έξω.

Η πίεση της Μπρεστ συνεχίστηκε και στο 29’ ήρθε το 2-0. Ο Αζόρκ δέχθηκε εξαιρετική σέντρα και με καλοζυγισμένη κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 35’ ο Εμπιπέ άγγιξε το τρίτο γκολ, ενώ η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία ήρθε στο 41’. Ο Αζόρκ έκανε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να στερεί το χατ-τρικ από τον φορ της Μπρεστ.

Στο 59’, ο Τίμπερ δοκίμασε το πόδι του με χαμηλό σουτ, αλλά ο Κουντέρ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα, η Μαρσέιγ άγγιξε το γκολ με τον Γκουιρί, ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 83’, ωστόσο ο Μέισον Γκρίνγουντ ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Κουντέρ να αποκρούει.

Η Μαρσέιγ είναι τέταρτη με 40 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την τρίτη Λυών, ενώ η Μπρεστ είναι 11η με 30 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα