Μπρέντφορντ: Ο Τόνεϊ ζήτησε έρευνα για διαρροές

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της Μπρέντφορντ δεν έκρυψε την ανησυχία του, πως η απόφαση στην υπόθεσή του, για παράνομο στοιχιματισμό έχει ληφθεί, πριν καν ξεκινήσει η απολογία του. Ο Τόνεϊ κατηγορείται για 232 παραβάσεις από το 2017 έως το 2021, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατηγορηθεί για ακόμα 30 περιπτώσεις. Η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως ο Τόνεϊ έχει αρνηθεί αρκετές από τις κατηγορίες.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Σοκαρίσθηκα

και απογοητεύτηκα όταν είδα εικασίες στον Τύπο, χθες και σήμερα, σχετικά με τη διαδικασία έρευνας της FA που με αφορούσε, αφού μου είπαν από τη FA ότι είναι μια εμπιστευτική διαδικασία μέχρι να ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για εμένα, να διαβάζω ότι η FA, λέει ότι θα αποκλεισθώ από το ποδόσφαιρο για έξι μήνες πριν καν υπάρξει ακρόαση. Και αυτό, με κάνει να ανησυχώ για τη διαδικασία. Οι δικηγόροι μου θα απευθυνθούν στη FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν έρευνα για διαρροές, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζονται ιστορίες στις εφημερίδες. Η τελευταία φορά, ήταν λίγο πριν την ανακοίνωση της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα