Μπρέντφορντ – Σάουθαμπτον 3-0 : Ιστορικό σερί

Δεν ήταν όμορφο, δεν έγινε ωραία αλλά πήρε το αποτέλεσμα. Η Μπρέντφορντ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να εντυπωσιάσει ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Έκανε δύο τελικές εντός εστίας και σκόραρε και με τις του με τους Μι (41′) και Μπεμό (44′). Είχε και ένα δοκάρι με τον Γουισά (7′). Η ουραγός Σάουθαμπτον ήταν ακίνδυνη.

Η Σάουθαμπτον έριξε στο γήπεδο τα νέα αποκτήματά της Ονουάτσου, Σουλεμανά, Άλκαρας. Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Γουόλκοτ νικήθηκε από Πίνοκ (72′) και Ράγια (73′).

Η αντιδραση των γηπεδούχων

ήταν το 3-0 με την κεφαλιά του Γένσεν (80′), ίδιο αποτέλεσμα με την πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο ίδιο γήπεδο στα τέλη Μαΐου.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ είναι πλέον αήττητη για εννέα αγώνες (5 νίκες και 4 ισοπαλίες), τρέχει το δεύτερο καλύτερο σερί της ιστορίας της στην μεγάλη κατηγορία μετά τους 14 αγώνες από τον Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο του 1936.

Μπρέντφορντ : Ράγια – Χίκι (61′ Ρούρσλεβ), Πίνοκ, Μι, Χένρι – Νούργκαρντ, Γένσεν (82′ Ζάνκα), Ντασίλβα (61′ Γιάνελτ) – Μπεμό (82′ Ντάμσγκαρντ), Γουισά (74′ Σάντε), Τόουνι

Σάουθαμπτον : Μπαζούνου – Μπρι, Μπέντναρεκ, Σαλίσου, Περόντ – Λάβια (65′ Άλκαρας), Ντιαλό (46′ Ονουάτσου) – Ελγιουνούσι (46′ Σουλεμανά), Γουόρντ-Πράους, Εντόουζι (65′ Γουόλκοτ) – Άνταμς (82′ Άρμστρονγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα