Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ 2-0: Εύκολη υπόθεση για Μπρέντφορντ (hls)

Όταν η μπάλα τοποθετείται στη λευκή βούλα και η Μπρέντφορντ έχει τον Άιβαν Τόνι στο γήπεδο η κατάληξη είναι πάντα η ίδια. Ο επιθετικός της ομάδας του Τόμας Φρανκ επέστρεψε από τραυματισμό μετά από δύο ματς, κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ όπως είχε κάνει και στις είκοσι περιπτώσεις που είχαν προηγηθεί με τη φανέλα της Μπρέντφορντ. Η Μπόρνμουθ δεν κατάφερε να προβληματίσει τους γηπεδούχους στο πρώτο μισό της αναμέτρησης στο “Κομιούνιτι” καθώς επιθετικά περιορίστηκε σε ένα σουτ εκτός

περιοχής από το Μπίλινγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπόρνμουθ εμφανίστηκε βελτιωμένη, εκμεταλλευόμενη και την εκχώρηση γηπέδου από τη Μπρέντφορντ. Παρότι είχαν την κατοχή οι φιλοξενούμενοι δεν αποδείχθηκαν απειλητικοί για την εστία του Ράγια, ο οποίος στη μοναδική απαιτητική περίπτωση που προέκυψε από την ατομική ενέργεια του Σιρίκι Ντεμπελέ αντέδρασε έξοχα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ματίας Γένσεν στο 75ο λεπτό επεκτείνοντας το αήττητο της Μπρέντφορντ στα επτά ματς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα