Μπρέι: «Να βγάλουμε ενέργεια και πάθος απέναντι στον Παναθηναϊκό»

O Τι Τζέι Μπρέι γράφει στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ,για την μεγάλη επιτυχία του Κολοσσού να βρεθεί στα play-off, αλλά και τις δυσκολίες που θα βρουν οι Ροδίτες απέναντι στονΠαναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Τεράστιο επίτευγμα

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ήταν πολύ… τρελή η φετινή σεζόν, αλλά είναι τεράστιοεπίτευγμα για εμάς η πρόκρισή μας στα playoffs! Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πάραπολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχει τερματίσει πρώτος με26-0, πράγμα που δεν

είναι εύκολο και ειδικά σε μία πολύ δύσκολη λίγκα, όπωςείναι η ελληνική. Οι αλλαγές που έχουν κάνει στο ρόστερ τους στην Α1 τους έκανεακόμη καλύτερους.

Χρειάζεται, λοιπόν, να βγάλουμε ενέργεια και πάθος αύριο,προκειμένου να τους δυσκολέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα πρέπει ναπιέσουμε στην άμυνα για να μείνουμε στο παιχνίδι και να βάλουμε τα ανοικτά σουτόταν τα βρούμε. Δεν μπορούμε να τους κοντράρουμε μόνο με τα σουτ και γι’ αυτόεάν τους κόψουμε κάπως τον ρυθμό και τους κάνουμε να ζοριστούν λίγο, σε άμυνακαι επίθεση, τότε θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα σειρά.

Την Κυριακή που πέρασε, οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί γιαεμάς, στο must-win παιχνίδι με τον Άρη. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τηνυποστήριξη που είχαμε από εκείνους όλη τη σεζόν. Ελπίζω να τους κάνουμεχαρούμενους και περήφανους, με τις εμφανίσεις μας στη σειρά με τον Παναθηναϊκό

Τι Τζέι


Keywords
Τυχαία Θέματα