Μπράιτον : Θέλει να κρατήσει τον ΜακΆλιστερ

Για πρώτη φορά στην ιστορία παίκτης που φοράει την φανέλα της Μπράιτον, αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου και αυτός ήταν ο Αλέξις ΜακΆλιστερ που ήδη μπορεί να λέει ότι έχει κάνει καλύτερη καριέρα από τον πατέρα του.

Τώρα η Μπράιτον έχει γεμίσει από χαρτιά με προτάσεις ομάδων για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου και ο Γενικός διευθυντής του συλλόγου Πολ Μπάρμπερ έσπευσε να απαντήσει ότι η ομάδα θέλει να κρατήσει τον ΜακΆλιστερ.

“Εχει δουλέψει σκληρά από τότε που ήρθε στην ομάδα

μας και τρύπωσε και στην Εθνική ομάδα του. Είναι ξεχωριστή στιγμή για αυτόν. Του έστειλα μήνυμα με την λήξη του αγώνα και δεν περίμενα να μου απαντήσει και σήμερα το πρωί είδα ότι είχε απαντήσει ευχαριστώντας εμένα και την ομάδα. Τέτοιος χαρακτήρας είναι. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτόν. Θα γίνει 24 την παραμονή των Χριστουγέννων οπότε πήρε το απόλυτο δώρο. Ζει το παιδικό του όνειρο. Ξέρουμε καλά ότι όταν ένας παίκτης μας πηγαίνει καλά τραβάει το ενδιαφέρον των πιο πλούσιων ομάδων αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ όσα περισσότερα χρόνια μπορούμε. Ειναι σημαντικό μέλος της ομάδας και ανυπομονούμε να επιστρέψει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα