Μποζίκας: «Καταλυτική η ψυχραιμία στα δύσκολα» (vid)

Μποζίκας: «Καταλυτική η ψυχραιμία στα δύσκολα» (vid)ndaoutisΠέμ, 12/10/2020 - 22:52

Ο Γιώργος Μποζίκας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζόκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στις δύσκολες στιγμές του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στο... δώρο που τους έκανε η διοίκηση, καθώς η αποστολή ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από την Βαρκελώνη στο Βελιγράδι.

«Σήμερα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Με τον τρόπο που ξεκινήσαμε,

όλοι χρειάστηκε να δώσουν το κάτι παραπάνω στα τρία δεκάλεπτα», είπε στην αρχή ο κ. Μποζίκας για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ήταν παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας καθώς προηγήθηκε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Στην αρχή του αγώνα μας βγήκε η κούραση, αλλά στο σημείο αυτό πρέπει να σταθώ στην πολυτέλεια που είχαμε χάρη στην διοίκηση να ταξιδέψουμε με τσάρτερ από την Βαρκελώνη στο Βελιγράδι και αυτή η λεπτομέρεια έκανε την διαφορά. Αποφύγαμε τις επιπλέον ταλαιπωρίες και αυτή την πολυτέλεια δεν την έχουν άλλες ομάδες. 

Κάποιοι παίκτες μας που δεν έχουν εμπειρία από διπλά παιχνίδια, ωστόσο πήραν γεύση από διπλές υποχρεώσεις. 

Τα καταφέραμε και αυτό που βγάλαμε σημαίνει ότι έχουμε «υγεία». Δεν διακρίνουμε έλληνες - ξένους, μικρούς - μεγάλους. Όλοι χρειάζονται και δεν ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Η ηρεμία που δείξαμε ήταν καταλυτική για να φτάσουμε στη νίκη».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μποζίκας: «Καταλυτική η ψυχραιμία στα δύσκολα» Submitted by npilios on Πέμ, 12/10/2020 - 22:54 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/BOZIKAS_101220.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γ. Μποζίκας μίλησε για την ψυχραιμία των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στον Ερ. Αστέρα, αλλά και για την πολυτέλεια που τους… δώρισε η διοίκηση ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Γ. Μποζίκας μίλησε για την ψυχραιμία των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στον Ερ. Αστέρα, αλλά και για την πολυτέλεια που τους… δώρισε η διοίκηση Article publish on Πέμ, 12/10/2020 - 22:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα