Μποζίκας: «Δεν περιμένουμε κάποιον να έρθει να μας σώσει» (video)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας τοποθετήθηκε για το αν θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι στο Βελιγράδι και ανέβηκε στο 4-4. Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας στάθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών και τόνισε πως η ομάδα θα πάρει παίκτη μόνο αν δει πως υπάρχει αριθμητικό πρόβλήμα.

Αναλυτικά

όσα είπε στην κάμερα των καναλιών της ΝΟVA ο κύριος Μποζίκας:

«Σέβομαι πάρα πολύ την άποψη τόσο του κόσμου, όσο και των δημοσιογράφων. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και δεν παρασυρόμαστε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Διαθέτουμε ένα ρόστερ που το πιστεύουμε πολύ. Θεωρούμε πως έχουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες, αλλά δυστυχώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς που μας δυσκόλεψαν και μας πίεσαν.

Χρειάζεται να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχει κανένας παίκτης – όσο καλός και αν είναι – που θα έρθει σε μια ομάδα και θα της δώσει άμεσα λύσεις. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον να έρθει να μας σώσει. Πρέπει να πιστεύουμε στην ομάδα, να προσπαθούμε και να έχουμε υποστήριξη και εσωτερικά και από τον κόσμο. Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν δούμε πως υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα, πως χρειαζόμαστε κάποιον να δώσει σημαντικές βοήθειες.Διαβάζω κριτικές για τον Σίκμα, ενώ δεν είχε παίξει καθόλου. Από πού προκύπτει αυτή η κριτική; Σήμερα είδατε τι μας έδωσε, ενώ είχε μόνο μία προπόνηση. Ξέρουμε τι μας δίνει κάθε παίκτης και πού μπορεί να μας βοηθήσει. Πέρυσι με ρωτήσατε για τον Κάνααν και αν θα έρθει ο Ντόρσεϊ. Είδατε πως ο Κάνααν έμεινε και αποδίδει πολύ καλά. Πέρυσι το ίδιο έγινε και με τον Πίτερς, που είχε τον πιο δύσκολο ρόλο στην Euroleague. Φέτος έχει βρει τον ρόλο του. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος είναι παρορμητικός, είμαστε στην Ελλάδα. Σημασία έχει να στηρίζουμε την ομάδα τώρα που περνάει δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα