Μπουντενχόλζερ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Ο Αμερικανός κόουτς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, μετά την ήττα 121-99 των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ, στο τρίτο ματς της σειράς. Πλέον, τα «ελάφια» βρίσκονται πίσω στις νίκες (2-1), ενώ έχουν χάσει και το πλεονέκτημα έδρας από το πρώτο ματς. Ο Μπουντενχόλζερ ξεκαθάρισε πως η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο κόουτς των «ελαφιών» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Έπαιξαν καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εκτέλεσαν σε υψηλό επίπεδο στην επίθεση και στην άμυνα έπαιξαν πολύ δυναμικά. Εμείς

θα πρέπει να αντιδράσουμε στο επόμενο ματς. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα αρκετά πράγματα. Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχει αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα στη συνέχεια, τόσο αμυντικά, όσο και στην επίθεση σε ό,τι αφορά στις αποστάσεις, την κυκλοφορία της μπάλας και την εκτέλεση».

Το σχετικό βίντεο:

"It's one game today. We weren't our best and we gotta look at that and own that and be better going into the next game."

Coach Bud ASL Press Conference: pic.twitter.com/jz9gqL8XOr

— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 23, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα