Μπουφόν: «Αρνήθηκα την πρόταση ανανέωσης»

Στην αποκάλυψη πως η Παρί Σεν Ζερμέν του πρότεινε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς ψάχνει νέες προκλήσεις, προχώρησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, χαρακτήρισε το Παρίσι δεύτερο σπίτι του και αποκάλυψε πως είναι έτοιμος για νέες προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Κάτι, που σημαίνει
πως ο Μπουφόν αν και διανύει το 42ο έτος της ηλικίας του, δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως θα περίμεναν πολλοί.

«Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, για τα συναισθήματα που ένιωσα και τις δυσκολίες που περάσαμε όλοι μαζί. Φεύγω πλουσιότερος από αυτή την εμπειρία, που με έκανε να μεγαλώσω κι άλλο.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η περιπέτεια μου μακριά από την Ιταλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν μου πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά αρνήθηκα. Αισθάνομαι ότι θέλω νέες προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νασέρ, τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου για τις πολλές μέρες ξέγνοιαστης νεότητας που μου προσέφεραν», έγραψε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο σπουδαίος «Τζίτζι».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα