Μπορείτε πλέον να χαϊδέψετε σκυλιά στο Red Dead Online

Who's a good boy?

Για όσους περίμεναν αυτή την επιλογή να έρθει, πλέον θα μπορείτε να χαϊδέψετε τα σκυλιά του Red Dead Online, χάρη σε ένα πρόσφατο update, που έφερε μαζί του πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Για όσους νομίζουν ότι το feature αυτό υπήρχε ήδη, έχουν δίκιο, αλλά αυτό συνέβαινε μόνο στο story mode. Μάλιστα, αυτή η προσθήκη αναφέρθηκε και στο Can You Pet the Dog,

έναν λογαριασμό στο Twitter, που καταγράφει όλα τα παιχνίδια, που περιέχουν αυτήν την δυνατότητα.

Βέβαια, ο χρήστης @ROtavatOR αναφέρει πως δεν είναι ακριβώς χάιδεμα, αλλά απλώς ένα άγγιγμα στο πόδι, αλλά αυτό θα μπορέσετε να το κρίνετε και μόνοι σας.

Το νέο αυτό feature έρχεται με το Frontier Pursuits update, που περιλαμβάνει νέα Specialist roles για τους χαρακτήρες σας, μαζί με νέα αντικείμενα, άλογα, επιλογές ρουχισμού και άλλα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΈνα patch διορθώνει την απόδοση του Control στις κονσόλεςΤο Gears 5 περιλαμβάνει μια εκτενή αναφορά στο "Hamilton"Η Ikumi Nakamura αποχωρεί από την Tango Gameworks

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα