Μπόνιεκ: «Ο Σάντος δεν ξέρει τι και πώς να παίξει»

Ο θρύλος του πολωνικού ποδοσφαίρου και πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στην ήττα της Εθνικής με 3-2 για τα προκριματικά του Euro, σε ένα ματς που προηγήθηκε με 2-0.

Ο Μπόνιεκ, αν και δεν έμεινε ευχαριστημένος με τις κινήσεις του Σάντος, επέρριψε την ευθύνη για την ήττα στους ποδοσφαιριστές.

«Έχω την εντύπωση ότι η επικοινωνία με τον προπονητή είναι σε κακό επίπεδο. Όταν η τηλεόραση τον έδειξε μερικές φορές, φάνηκε να αναρωτιέται ”γιατί ήρθα εδώ;”. Ήταν συντετριμμένος. Δεν θέλω να τον ”κάψω”, γιατί

σε τέτοια ματς θα έπρεπε να ανακοινώσει την ενδεκάδα και να πει ”πάω για μια μπύρα, θα επιστρέψω σε μιάμιση ώρα για να μου πείτε πόσο κερδίσατε. Όμως κάτι δε λειτουργεί και είναι ξεκάθαρο. Είναι φανερό ότι ο κόουτς δεν ξέρει τι να παίξει και πώς. Ήταν η χειρότερη ήττα της Εθνικής τα τελευταία 45 χρόνια. Το να είσαι μπροστά 2-0 κόντρα στη Μολδαβία και να χάνεις 3-2, πρέπει να είσαι πραγματικός εθνικός ήρως για να το καταφέρεις. Δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο, δεν ξέρω αν ήπιαν ένα ποτό, δεν ξέρω αν χαλάρωσαν τόσο πολύ που πίστεψαν ότι θα κέρδιζαν περπατώντας. Όμως δεν είδα καμία αντίδραση όταν τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Μηδέν. Σε δύο ματς που χάσαμε δεν πήραμε καν μία κίτρινη κάρτα», είπε ο Μπόνιεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα