Μπόλονι: «Με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε Ευρώπη» (vid)

Μπόλονι: «Με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε Ευρώπη» (vid)npiliosΠαρ, 02/26/2021 - 18:09

Ο προπονητής των Πράσινων μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ένωση, τονίζοντας τη σημασία της επιστροφής στις νίκες, ώστε να καταφέρει η ομάδα του να βγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λάζλο Μπόλονι:

«Πρόκειται για ένα (αθηναϊκό)

ντέρμπι. Αναλύσαμε τον πρηγούμενο αγώνα που χάσαμε με τον Παναιτωλικό με 1-0 και αμέσως μετά προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε και να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και τη δυναμική μας στη διάρκειά της προετοιμασίας μας ώστε για να είμαστε έτοιμοι.

Ξέρετε όταν οι δύο μεγάλες της Αθήνας βρίσκονται αντιμέτωπες, οι υπόλοιποι μας κοιτάζουν από... μακριά. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν σημαντικά συνααισθήματα που ξυπνούν μέσα μας.

Με προβληματίζουν αρκετά κάποια θέματα υγείας. Ξέρω όμως πως κι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα, όμως κοιτάω το δικό μου σύνολο. Μην ξεχνάμε πως μετά την ΑΕΚ έχουμε κι άλλα σημαντικά ματς. Έτσι συζητάμε ώστε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό εν όψει και της συνέχειας.

Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που μπορούν να το κρίνουν. Τόσο αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Όμως ένας παράγοντας είναι αυτός του κινήτρου και της θέλησης να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και εμείς από την πλευρά πολέμαμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, το να βγούμε στην Ευρώπη».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μπόλονι: «Με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε Ευρώπη» Submitted by npilios on Παρ, 02/26/2021 - 18:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/BOLONI_26221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2, 19:30 από τα κανάλια Novasports) είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Λάζλο Μπόλονι. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2, 19:30 από τα κανάλια Novasports) είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Λάζλο Μπόλονι. Article publish on Παρ, 02/26/2021 - 18:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα