Μπόλονι: «Λείπει το εμβόλιο κατά του… ιού»

Μπόλονι: «Λείπει το εμβόλιο κατά του… ιού»ndaoutisΚυρ, 12/20/2020 - 21:51

Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Λάζλο Μπόλονιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο, καθώς ομολόγησε ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται το εμβόλιο κατά του… ιού.

Μίλησε για τον Βιγιαφάνες και τα θέματα που κατά καιρούς εμφανίζονται εξαιτίας της συμπεριφοράς του

αλλά και για τον Κώστα Ιωσηφίδη, τον οποίο γνώρισε και εκτίμησε ιδιαίτερα όσο χρονικό διάστημα ήταν Θεσσαλονίκη κατά την θητεία στον δικέφαλο του βορά.

«Κάναμε σημαντική προσπάθεια, αλλά ένιωσα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Είχαμε τις ευκαιρίες να φύγουμε έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε στην αρχή των δηλώσεων του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια απουσιών κι΄ εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα καθώς έλειπε ο Κουρμπέλης και ο Διούδης. Απών ήταν και ο Βιγιαφάνες, αλλά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει και θέματα συμπεριφοράς που πρέπει να τα προσέξει.  Όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ γίνεται πολύ δουλειά, έχω καταλάβει τα προβλήματα αλλά ακόμη λείπει το… εμβόλιο κατά του ιού».

Κλείνοντας ανέφερε: «Έχω μια πολύ θερμή σκέψη για κάποιον με τον οποίο πέρασα εδώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ μοναδικές στιγμές. Είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης και ειδικά σε αυτόν του εύχομαι καλή χρονιά».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Για το… εμβόλιο κατά του ιού που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, τον Βιγιαφάνες, και για τον Κ. Ιωσηφίδη μίλησε ο Μπόλονι μετά την λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ    Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 21:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα