Μπολομπόι: «Θα καλύψουμε την απουσία του κόσμου, με ενέργεια και σοβαρότητα»

Ο Τζόελ Μπολομπόι έχει βιώσει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι “ερυθρόλευκοι” φίλαθλοι στο ΣΕΦ και θα πρέπει να περιμένει, όμως, φια δυο εβδομάδες ακόμα για να νιώσει την συμπαράσταση τους, ως παίκτης των Πειραιωτών, πλέον, αφού το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις (14/10, 21.00, ΝΟVAPRIME), θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Αμερικάνος σέντερ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα

παίξει κόντρα στην Ζαλγκίρις, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA:

«Θα παίξω, αυτό είναι το πλάνο. Τραυματίστηκα στον αστράγαλο στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπάθησα να παίξω περισσότερο, αλλά ένιωθα χειρότερα, αλλά δεν γινόταν. Έχω ξεκουραστεί, νιώθω καλά και στις τελευταίες προπονήσεις.

Δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στον πρώτο αγώνα. Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή ομάδα, έτσι παίζει και θα έρθουν για να νικήσουν το παιχνίδι. Και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε με την ανάλογη ενέργεια για να νικήσουμε.

Κατηγορηματικά θα είναι δυνατο παιχνίδι. Στον αγώναι με την Μακάμπι, έπαιξαν πολύ δυνατά μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα είναι ανταγωνιστικοί και απέναντι σε εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ μας, σωστή σκέψη στην άμυνα και να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα στην επίθεση. Και πιστεύω ότι είμαστε καλά με το αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος του αγώνα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπολομπόι,boloboi