Μπόγρης: “Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα” (photo)

Ο Γιώργος Μπόγρης δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, η οποία πιστοποιεί τα “ερυθρόλευκα” συναισθήματά του. Ο 30χρονος πλέον σέντερ του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας έχει γίνει πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά, ο Μπόγρης αναφέρει στη φωτογραφία που
ανέβασε: “..30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31.

Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση.

Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ.

Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες”.

Η σχετική φωτογραφία: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31. Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση. Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ. Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες. #30_years_bogrinho #thimamai_akoma #imoun_paidaki #birthdayboy #redisthecolor #ημουν_νιος_και_γερασα #ποιοοοοος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις 19 Φεβ, 2019 στις 2:13 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα