Μπόχουμ-Φράιμπουργκ 0-2: Νίκη… Champions League

Την παράδοση που την θέλει να κερδίζει (συνήθως) όποτε επισκέπτεται το “RuhrStadion” συνέχισε η Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-0 της Μπόχουμ κατακτώντας την 5η της νίκη σε 9 επισκέψεις στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η Μπόχουμ μετρούσε πέντε σερί νίκες στο γήπεδό της, αλλά η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα μετά τις 3 Σεπτεμβρίου με τον Γκρέγκοριτς στον 39′ να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του μετά από κόρνερ του Γκρίφο.

Γενικώς το πρώτο μέρος δεν είχε

πολλά πράγματα, ο Τόμας Λετς προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της Μπόχουμ, η οποία μπήκε κεφάτη στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 51′ στην πρώτη της τελική η Φράιμπουργκ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Χέλερ να νικά στον αέρα τον Σταφυλλίδη και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ρίμαν.

Για τη Μπόχουμ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα καθώς στο 64′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λοσιγιά, ενώ στο 90′ ο Γέονγκ θα μπορούσε να πετύχει το 0-3, αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με τη νίκη αυτή η Φράιμπουργκ έφτασε τους 40 βαθμούς και μένει μέσα στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα