Μπλατ: "Τυχερός που θα προπονώ τον Σπανούλη" (video)

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη ο Ντέιβιντ Μπλατ, που ανέλυσε στην κάμερα του novasports τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

"Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, έχω εμπειρία από την Ελλάδα, ξέρω την ομάδα, γιατί έχω δουλέψει και σε άλλες ομάδες υψηλού επιπέδο και έτσι ξέρω πολύ καλά τον Ολυμπιακό.

Το
καλύτερο δυνατό και από εμένα και από τους παίκτες για να είμαστε αφοσιωμένοι στην τελειότητα" ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Αναφορικά με το μπάσκετ που θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός, είπε: "Είναι η πρώτη μέρα της προετοιμασίας οπότε δεν μπορώ να πω πολλά, αν δείτε όμως το ρόστερ προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε.

Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, που καταλαβαίνουν σε υψηλό επίπεδο το μπάσκετ, έχουμε νέους παίκτες με προσόντα, και έτσι μπορούμε να παίξουμε με ένα μοντέρνο τρόπο".

Για την υπόσχεσή του προς τον κόσμο: "Οι φίλαθλοί μας αξίζουν την καλύτερή μας προσπάθεια, για να είμαστε και πάλι η επιτυχημένη ομάδα που ήταν ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Είχα την τύχη αλλά και την ατυχία να αντιμετωπίζω τον Σπανούλη. Πλέον είμαι τυχερός που τον έχω υπό τις οδηγίες μου, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ".

Για το αν το ρόστερ έχει κλείσει: "Δεν περιμένω κάποιες αλλαγές αλλά είναι επαγγελματικός αθλητισμός, και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Είμαι ικανοποιημένος με υπάρχον ρόστερ".
Keywords
Τυχαία Θέματα