Μπλατ: "Δεν αλλάζει κάτι η απουσία του Σενγκέλια" (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε πως το γεγονός ότι θα απουσιάζει ο Σενγκέλια δεν κάνει την ομάδα του φαβορί αλλά θα πρέπει να παλέψει στο 100% για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

"Υπάρχει φιλοδοξία, υπάρχει κίνητρο από τον αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς καλά, ανεξαρτήτως αντιπάλου και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε.

Είναι σημαντικά τα στοιχεία τόσο το ριμπάουντ όσο και τα σουτ δύο πόντων, μακάρι να είμαστε καλοί και από το τρίποντο στο ματς κόντρα στην Μπασκόνια.

Όταν έχεις
ένα τόσο βαθύ ρόστερ όπως διαθέτει η Μπασκόνια και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι τους κόντρα στη Φενέρ. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά με το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες παίζουν εκτός έδρας, εμείς έχουμε το βάρος για το αν θα πράξουμε αυτά που μπορούμε. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα επειδή απουσιάζει ο Σενγκέλια σε καμία περίπτωση.

Με απασχολεί περισσότερο στο να είναι οι παίκτες πιστοί στο 100% των δυνατοτήτων τους. Η ομάδα περιμένω να παίξει το δικό μου μπάσκετ κοντά στο Φεβρουάριο, κάνοντας όλα όσα θέλω τότε η ομάδα θα αποδώσει εξαιρετικά στο μέλλον".
Keywords
Τυχαία Θέματα