Μπλακ: «Ο Ολυμπιακός είναι ο…κόσμος του»! (vid)

Ο Ταρίκ Μπλακ μίλησε αποκλειστικά στην καμέρα της NOVA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στην 21η αγωνιστική της Euroleague και εξήρε την συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συμπαίκτες του,, καθώς και την ανελλιπή παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε κάθε

εντός έδρας παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου σέντερ:

Για την εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα στο πρόσωπο του: «Πιστεύω ότι διαχρονικά ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Όταν ήρθα στην ομάδα, είχαμε συζητήσει με τον κόουτς και μου είχε ζητήσει να βρώ το παιχνίδι μου και να προσαρμοστώ σταδιακά στην ομαδική τακτική. Στα παιχνίδια με την Ρεάλ και το Περιστέρι μου ζήτησε να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό έκανα. Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει «γεμάτο» ροστερ, με πολλούς καλούς παίκτες και όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Προσωπικά, θέλω να βοηθώ την ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί και για όσα λεπτά είμαι στον αγώνα.

Για την αντιμετώπιση της Μακάμπι: «Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την Μακάμπι, όπως πρέπει να κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Πιστεύω, όμως, ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, διαθέτουμε πολύ καλούς συμπαίκτες στην περιφέρεια και το παιχνίδι με την Μακάμπι, θα εξαρτηθεί σε μεγαλύτερο ποσοστό από την δική μας απόδοση. Αν παίζουμε με…καρδιά, είμαστε όλοι μαζί, εφαρμόζουμε το πλάνο του προπονητή και το στυλ του παιχνιδιού μας, έχουμε προβάδισμα για την νίκη. Μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να είμαστε στον δρόμο της επιτυχίας, γιατί δουλεύουμε στο γήπεδο, έχουμε καλά αποδυτήρια, σπουδαίο προπονητή και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αγαπάμε τους φιλάθλους μας και τους αγαπάμε γιατί έρχονται κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του! Και κάθε φορά που τους βλέπουμε να «γεμίζουν» τις κερκίδες, νιώθουμε ευγνώμονες γιατί ενισχύουν την ψυχολογικά μας για να παίζουμε με την μεγαλύτερη ενέργεια. Είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκα, να τους έχουμε μαζί μας. Είναι σαν να παίζουμε με… έξι παίκτες! Θεωρώ πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι έρχονται σε κάθε παιχνίδι και ωθούν την ομάδα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της φετινής πορείας μας. Κάθε φορά που έρχονται στο γήπεδο, νιώθουμε το καθήκον να τους κάνουμε χαρούμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα