Μπίσεσβαρ: "Ο διαιτητής έδωσε εύκολα γκολ στον Άγιαξ"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ηταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο αγώνα με τον Αγιαξ, στο Αμστερνταμ. Ο Ολλανδός μετά το τέλος δεν μπορούσε να χαρεί ούτε τη δική του εμφάνιση, ούτε τα δύο γκολ που πέτυχε.

Από το κάδρο δεν άφησε εκτός τον διαιτητή. Μιλώντας στην κάμερα του
Cosmote TV είπε στην αρχή: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον Άγιαξ και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Πετύχαμε το γκολ, μετά ήρθαν δυο πέναλτι που το πρώτο δεν ξέρω αν είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ βγήκε μπροστά, εμείς μείναμε πίσω να αμυνθούμε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο διαιτητής, είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά μας, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε που ήταν ο στόχος μας".

Πρόσθεσε: "Ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο, κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, πετύχαμε ωραία γκολ, παίξαμε σε κορυφαίο επίπεδο. Ο διαιτητής δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό".

Συμπλήρωσε: "Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, στην Ελλάδα είμαστε κορυφαία ομάδα, αποδείξαμε ποιοι είμαστε. Ο διαιτητής έδωσε εύκολα γκολ στον Άγιαξ, στο τέλος ο Αγιαξ πήρε την πρόκριση, αλλά θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πάντα κάτι γίνεται στην Ευρώπη, εμείς όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα χρόνο".
Keywords
Τυχαία Θέματα