Μπίσεσβαρ: "Η Βίντι είναι εκείνη που πρέπει να φοβάται!" (video)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρουσιάστηκε σίγουρος για ένα θετικό απότέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βίντι στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Europa League!

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη "μάχη" της πρόκρισης.

"Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει μεγάλες νίκες και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν τελειώνει τίποτα, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στον όμιλο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε δύσκολα
παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, αλλά δείχνουμε ότι η ομάδα μεγαλώνει συνεχώς. Θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι και το τέλος της φάσης των ομίλων".

Για το αν περιμένει να πετύχει το πρώτο του γκολ στο Europa League.

"Είναι κάτι που το συζητούσα και με τη σύζυγο μου. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδι στο γιο αλλά δεν έχω καταφέρει να σκοράρω. Έχω δώσει ασίστ πάντως. Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω, θα ήταν πολύ ωραίο".

Για το επιτυχημένο σερί της ομάδας.

"Είναι όμορφο να κερδίζεις και να τους βλέπεις όλους να χαμογελούν. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, για να ενισχύεται η αυτοπεποίθηση μας. Η δύναμη αυτής της ομάδας, είναι αυτό που είπε ο προπονητής, ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Είναι σημαντικό και νομίζω αυτό είναι το "μυστικό" αυτής της ομάδας".
Keywords
Τυχαία Θέματα