Μπίσεσβαρ: «Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στα κανάλια Novasports για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και την δική του αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ετοιμότατα του: Αισθάνομαι καλά είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες μέρες είχα ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, προπονήθηκα σήμερα και θα δούμε αν θα παίξω είναι και θέμα του προπονητή αλλά εγώ θεωρώ ότι θα είμαι έτοιμος.

Για το παιχνίδι με τον
Ατρόμητο: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας εντός έδρας είμαστε πιο δυνατοί από ότι εκτός έδρας και θα είναι πιο δύσκολο το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε δεν δεχόμαστε γκολ και γινόμαστε καλύτεροι.

Για την δύναμη της έδρας: Ναι νομίζω είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να κερδίσουμε τον τίτλο ότι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά μέσα στην έδρα μας και να είμαστε δυνατοί κανένας δεν θα μπορεί να μας κερδίσει στην έδρας μας.

Για το παιχνίδι της Κυριακής και αν είναι πιο δύσκολο ααπό αυτό του Κυπέλλου: Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο ο Παναιτωλικός είναι ια δυνατή ομάδα και χρειάζεται βαθμούς εγώ προσωπικά δεν έχω χάσει μέσα στην έδρα τους και ελπίζω να συνεχιστεί.

Για τις απουσίες: Ναι ίσως θα δούμε την Κυριακή αλλά νομίζω έχουμε αρκετή δύναμη και κάλους παίκτες θα μας λείψει και ο Πέλκας και ο Τσίμιροτ μας έχουν βοηθήσει αρκετά αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ έχει αρκετό βάθος και νομίζω ότι έχουμε 18 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: Δύσκολη ερώτηση γενικά είμαστε δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα είμαστε καλά σε όλους τους τομείς καλά πρέπει να σκοράρουμε για να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίς για να μην βάζουμε πίεση στα τελευταία 30 λεπτά αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και στο τέλος θα παλέψουμε να για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Για τον ανταγωνισμό: Είναι καλές ομάδες ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος. Όλοι πρέπει να έρθουν όμως να παίξουν στην έδρα μας, όλες έχουν καλή ομάδα αλλά εμείς πιστεύω ότι εμείς έχουμε την πιο δυνατή ομάδα από όλες.

Για τον κόσμο που θα έρθει στο Αγρίνιο: Ας έρθει ο κόσμος και εγώ θα είμαι έτοιμος
Keywords
Τυχαία Θέματα