Μπαρτσελόνα-Μπέτις 5-2: O Μέσι έκανε τη διαφορά (vid)

Μπαρτσελόνα-Μπέτις 5-2: O Μέσι έκανε τη διαφορά (vid)mkatsafaΣάβ, 11/07/2020 - 19:36

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δυσκολεύτηκε απέναντι στους Ανδαλουσιάνους, αλλά στην επανάληψη ο Μέσι έκανε και πάλι τη διαφορά. Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στο αρχικό σχήμα η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 22ο λεπτό. O Γάλλος έφτασε τα 3 γκολ στα 6 τελευταία του ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ένα περισσότερο απ΄ότι είχε πετύχει

στα 26 προηγούμενα παιχνίδια του (δύο).

 

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» στο πρώτο 45λεπτο με τρεις χαμένες ευκαιρίες και πέναλτι που εκτέλεσε στο 33ο λεπτό και απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, ο Χιλιανός Κλαούντιο Μπράβο. Η Μπέτις είχε κι αυτή τις δικές της καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη κυρίως την τεράστια «τρύπα» στη δεξιά πλευρά των Καταλανών. Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Αμάλντο Σανάμπρια, τον Παραγουανό επιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε.

 

 

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ρόναλντ Κούμαν έβαλε τον Λιονέλ Μέσι στη θέση του Φάτι και ο Αργεντινός σταρ έδειξε γρήγορα πόσο απαραίτητος είναι στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν πήρε το αίμα του πίσω για τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, σκοράροντας στο 49ο λεπτό, μετά από καταπληκτική προσποίηση του Μέσι και λίγο αργότερα, στο 60΄ οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι, ο Μαντί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Λιονέλ Μέσι ευστόχησε για το 3-1. 
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν παρέδωσε τα όπλα και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, μείωσε 3-2 με τον Λορέν Μορόν στο 73ο λεπτό. Ο 26χρονος σκόραρε μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Στο τελευταίο 10λεπτο η ομάδα του Κούμαν πέτυχε άλλα δύο γκολ για το τελικό 5-2, με τον Μέσι στο 82΄ και με τον Πέδρι στο 90΄.

 

Ο Λιονέλ Μέσι, σημείωσε δυό γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2014, όταν είχε κάνει το ίδιο εναντίον της Χετάφε, στο Copa del Rey. Ο Αργεντινός σταρ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ στη La Liga τον 21ο αιώνα, παίζοντας ως αλλαγή (26 τέρματα).

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Real Betis - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Μετά από 4 αγωνιστικές η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 19:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα