Μπενφίκα: Δε θέλει να τα παρατήσει ο Ζεσούς

Μπενφίκα: Δε θέλει να τα παρατήσει ο ΖεσούςtnalΔευ, 02/22/2021 - 12:55

Ο Ζόρζε Ζεσούς ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα και πως θα παραμείνει κανονικά στο πόστο του. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Φαρένσε, η οποία άφησε τους “αετούς” της Λισσαβόνας 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. 

Χαρακτηριστικά, ο Ζεσούς δήλωσε: “Κάθε παιχνίδι έχει μια διαφορετική ιστορία. Είναι αλήθεια ότι είμαστε 15 βαθμούς από

την πρώτη θέση, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η ομάδα δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει. Ξέρουμε από πού προέρχεται το πρόβλημά μας. Χάσαμε δύο ακόμη βαθμούς, γιατί είμαστε μια ομάδα που αναζητά τη νίκη. Δημιουργήσαμε δέκα ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε. Λείπει ένας παίκτης για να βάλει την μπάλα στα δίκτυα”.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Benfica - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SL Benfica ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο Ζόρζε Ζεσούς ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα και πως θα παραμείνει κανονικά στο πόστο του. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 12:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα