Μπενφίκα – Ρέιντζερς: Στο παιχνίδι της πρόκρισης οι Σκωτσέζοι λόγω… Μπατλαντ (highlights)

Οι απίθανες επεμβάσεις του τερματοφύλακα των Ρέιντζερς, Τζακ Μπάτλαντ, αλλά και η αστοχία των παικτών της Μπενφίκα κράτησαν “ζωντανούς” τους Σκωτσέζους στο παιχνίδι της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Europa League μετά το 2-2 στη Λισσαβώνα.

Σε μια εβδομάδα το δεύτερο παιχνίδι στη Γλασκώβη.

Οι Σκωτσέζοι αιφνιδίασαν τους Πορτογάλους, καθώς στο 7ο λεπτό ο Ντιομάντ έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πτέρυγα και ο Λόρενς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στη Λισσαβώνα.

Η Μπενφίκα ισοφάρισε

σε 1-1 με πέναλτι του Ντι Μαρία στο 45′, ωστόσο η χαρά των Πορτογάλων δεν κράτησε παρά μονάχα για τέσσερα λεπτά, καθώς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στέρλινγκ με κοντινό πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Ρέιντζερς!

Στο 53ο λεπτό ο Ντι Μαρία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ωστόσο υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ, ενώ οι Πορτογάλοι είχαν κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες και βρήκαν το 2-2 με αυτογκόλ του Γκόλντσον μετά από προσπάθεια του Ντι Μαρία.

Μπενφίκα: Τρούμπιν, Άουρσνες, Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Μπα (84′ Καρέρας), Φλορεντίνο, Νέρες (84′ Γκουβέια), Ράφα Σίλβα, Ντι Μαρία, Καμπράλ (65′ Λεονάρντο), Ντάβιντ Νέρες

Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Σόουταρ, Γιλμάζ, Ντιομάντ (83′ Ράσκιν), Λούντστραμ, Στέρλινγκ (76′ ΜακΚίνον), Λόρενς (76′ Τζακ), Σίλβα (90′ ΜακΚόσλαντ), Ντέσερς (76′ Ρούφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα