Μπενφίκα – Ντιναμό Κ. 3-0: “Σβηστά” στους ομίλους (hls)

Έχοντας βάλει τις βάσεις για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στο Λοτζ της Πολωνίας, οι “αετοί της Λισσαβώνας” καλούνταν απλά να διαχειριστούν το 2-0, όμως δεν έμειναν σε αυτό.

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησε απόλυτα της Ντιναμό Κιέβου, η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ σημείωσε τρία γκολ και δεν άφησε την παραμικρή ελπίδα στον αντίπαλο. Ο Οταμέντι άνοιξε το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, στο 40′ ο Ράφα Σίλβα έγραψε

το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νέρες έδωσε συνέχεια στο “πάρτι” των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα κατέβασε… ταχύτητα, αφού η δουλειά είχε γίνει και με το παραπάνω, εξασφαλίζοντας με άνεση την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για μία ακόμη φορά στην ιστορία της.

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο, Λουίς (70′ Βάιγκλ), Φερνάντες (90′ Μπερνάρντο), Νέρες (70′ Γκονσάλβες), Σίλβα (70′ Αραούζο), Μάριο, Ράμος (52′ Μούσα).

Ντιναμό Κ.(Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Βιβτσαρένκο (64′ Ντουμπιντσάκ), Σεπέλεφ (87′ Τσαρένκο), Σιντορτσούκ, Σαπαρένκο, Καραβάεφ (87′ Τιμτσούκ), Μπουγιάλσκι (90+3′ Γιατσίκ), Μπεσέντιν (64′ Βανάτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα