Μπελότι: Συνεπής και με ρεκόρ

Μπελότι: Συνεπής και με ρεκόρastiliadΣάβ, 04/03/2021 - 13:11

Ο 27χρονος αρχηγός της Τορίνο έχει προλάβει να σημειώσει 11 γκολ σε 25 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, παρόλα αυτά η δική του σημαντική συμβολή δεν είναι αρκετή για να παρέχει στον σύλλογο ασφάλεια παραμονής στην κατηγορία, στόχο για τον οποίο αγωνίζεται αντιμετωπίζοντας εφέτος άμεσο κίνδυνο.

Από το προηγούμενο καλοκαίρι τα δημοσιεύματα

στην Ιταλία είχαν τοποθετήσει το όνομά του δίπλα σε αυτά υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων σημαντικών συλλόγων, με πρώτο και καλύτερο τη Μίλαν.

Το επίτευγμα των εκτός έδρας γκολ

Στην αναμέτρηση της Ιταλίας με αντίπαλο τη Βουλγαρία στη Σόφια, ο Μπελότι πραγματοποίησε την 32η συμμετοχή του με τη φανέλα με το εθνόσημο. Αποδεικνύει και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του πως η αποτελεσματικότητα είναι το διαβατήριο για την καριέρα υψηλού που συνεχίζει.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχει σκοράρει 11 φορές σε αυτά τα 32 παιχνίδια παίζοντας τα μισά στη βασική ενδεκάδα. Έκανε ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2016 απέναντι στην Γαλλία και σκόραρε για πρώτη φορά με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία τον Σεπτέμβριο του 2016.

Στη διαδρομή του με την εθνική ομάδα έχει πετύχει τα 9 από τα 11 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια. Επίτευγμα κάθε άλλο παρά συνηθισμένο αναλογιζόμενοι αυτούς που έχουν περισσότερα από τον Μπελότι σε εκτός έδρας ματς με τη «Σκουάντρα Ατζούρα». Τους Σίλβιο Πιόλα και Τζίτζι Ρίβα με 13 και Τζουζέπε Μεάτσα με 12 γκολ εκτός έδρας με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Με το 9ο εκτός έδρας γκολ άφησε πίσω του στη σχετική λίστα τους Ιντζάγκι και Ματσόλα με 8.
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off astiliad Off Off ΙΤΑΛΙΑ Σε μια περίεργη έως απογοητευτική σεζόν για τον σύλλογο που αγωνίζεται, ο Αντρέα Μπελότι συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα