Μπέλιγχαμ: Θα πάρει το νούμερο του Αζάρ,ο 2ος πιο «ακριβός» της Ρεάλ Μαδρίτης

Ως εικόνα, ο Μπέλιγχαμ είναι ένα είδωλο στην Αγγλία και ένα από τα κύρια ατού της Adidas, της μάρκας που ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εκατό τοις εκατό, αναμένεται να φορέσει το νούμερο «7» που αφήνει ο Αζάρ. Με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2029, πρόκειται να είναι ένας από τους παίκτες αναφοράς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ό νεαρός Άγγλος διεθνής έγινε μάλιστα η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία των «μερένχες», καθώς τα 103 εκατ.

ευρώ που θα βγάλει από το «ταμείο» της η «βασίλισσα» είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει για ποδοσφαιριστή, έχοντας από πάνω μόνο τα 115 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν οι Μαδριλένοι για τον «αποτυχημένο», αλλά και άτυχο Εντέν Αζάρ το καλοκαίρι του 2019.

Ο Μπέλινγχαμ κόστισε περισσότερο ακόμη κι απ’ τον Ρονάλντο (4η θέση), για τον οποίο η Ρεάλ έδωσε 100 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2018, (101 εκατ.) ενώ στα 101εκ. έφτασε η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ το 2013.

Στο top-5 των πιο ακριβών κινήσεων στην ιστορία της Ρεάλ, συναντάει τον πιο «φρέσκο» ποδοσφαιριστή, τον Γάλλο διεθνή, Ορελιέν Τσουαμενί για τον οποίο δαπάνησε πριν από ένα χρόνο 80 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό. Ο Καρίμ Μπενζεμά που αποχώρησε μετά από 14 χρόνια για τη Σαουδική Αραβία, είχε κοστίσει 35 εκατομμύρια από τη Λιόν και ο Ρονάλντο μόλις 45 από την Ίντερ, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν που είχε μετακομίσει από την Γιουβέντους «έκανε» 73,5 εκ.

TOP 5

1 Εντέν Αζάρ (115εκ)

2 Τζουντ Μπέλιγχαμ (103εκ)

3 Γκάρεθ Μπέιλ (101εκ)

4 Κριστιάνο Ρονάλντο (100εκ)

5 Ορελιέν Τσουαμενί (80εκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα