Μπελιάουσκας: «Ελπίζω σε μετάλλιο της Λιθουανίας, καλή ομάδα η Ελλάδα»

Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας μίλησε στην ιστοσελίδα του μπασκετικού ΠΑΟΚ για την προετοιμασία του Δικέφαλου και το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ:

«Είναι μία συνηθισμένη διαδικασία αυτή την περίοδο, να υπάρχει κούραση,

σκληρή προπόνηση και αρκετός χρόνος μέσα στο γήπεδο», σχολίασε ο “Beli” και πρόσθεσε: «Είναι όμως κάτι που μου αρέσει, γιατί ξεκινάμε από τα βασικά, δουλεύουμε σε όλες εκείνες τις πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, αρχικά από την επίθεσή μας και πάνω σε όλα αυτά θα χτίσουμε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν».

Για τους νέους του συμπαίκτες και το κλίμα στον ΠΑΟΚ:

«Όλοι τους είναι πολύ φιλικοί, είναι καλοί χαρακτήρες και αυτό μας βοηθά να δεθούμε γρήγορα σαν σύνολο. Μπορώ να πω ότι θα έχουμε καλή χημεία, αυτό διαισθάνομαι».

Για τα πρώτα φιλικά τεστ:

«Είναι αλήθεια ότι περιμένω να έρθει αυτή η στιγμή. Να μπούμε στο γήπεδο και να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα νέα συστήματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Να δούμε πως λειτουργούν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να φανεί τι θα μπορούμε να πετύχουμε τη νέα σεζόν».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω γεμάτο αυτό το γήπεδο, οπότε μην ξεχάσετε να πάρετε τα εισιτήρια διαρκείας σας. Θα τα πούμε σύντομα…»

Για την παρουσία της Λιθουανίας και της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ:

«Είναι καλό το ξεκίνημα για τη Λιθουανία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Περιμένω να έρθουν μεγάλες νίκες στη συνέχεια και να φτάσουν στην τελική τετράδα. Δε νομίζω ότι θα κερδίσει φέτος τον τίτλο η Λιθουανία, αλλά ελπίζω να πάρει ένα μετάλλιο. Είναι μία σκληρή διοργάνωση και για μένα φαβορί είναι ο Καναδάς. Φάνηκε και από την άνεση με την οποία νίκησε τη Γαλλία με διαφορά 30 πόντων. Παίζουν καταπληκτικά. Όσο για την Ελλάδα, είναι καλή ομάδα, ηττήθηκε από τις ΗΠΑ και έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά της, αλλά είναι μία δύσκολη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα